Bedrijfsyoga

Hoe houd je je werknemers blij en vitaal?

37% van de werknemers geeft werkdruk of werkstress als reden voor verzuim (bron: TNO onderzoek). Dit is meer dan één op de drie werknemers (!). Werkstress gaat verder dan het alleen maar druk hebben op je werk. Werkstress ontstaat wanneer de druk om te presteren te groot wordt; misschien staat er al maanden een vacature open die maar niet wordt vervuld. In de tussentijd zal het team deze werkzaamheden oppakken en zo wordt de druk verhoogd. Na verloop van tijd zal de werknemer moe worden, raakt sneller geïrriteerd, vaker ontevreden en zal zich vaker ziekmelden. Zodra iemand uitvalt zal dit weer invloed hebben op de rest van het team. Ziekteverzuim kost het bedrijfsleven jaarlijks miljarden.

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als er een juiste balans is tussen inspanning en ontspanning? Een bewegelijke pauze tijdens een drukke dag zorgt voor een extra boost. Werknemers voelen zich energieker en zijn productiever. Bewegen zorgt voor ruimte in je hoofd, waardoor je sneller tot nieuwe inzichten kunt komen. Daarnaast versterkt samen bewegen het teamgevoel én voelen medewerkers zich niet schuldig dat ze pauzeren; we doen het immers samen. 

Yoga op de (online) werkvloer

Online Onderbreking

Een actieve pauze van 15 tot 30 minuten die je werknemers de energie geven voor een enthousiaste werkdag. Samen de dag energiek beginnen, een fijne pauze tussen de bedrijven door of aan het einde van de dag ter afsluiting. We bespreken de wensen van de werknemers; hebben ze vastzittende schouders of juist vermoeide benen? Ze krijgen oefeningen die ze ook makkelijk zelf kunnen beoefenen. Dit is zeker handig voor hybride werkers: de één logt in vanuit huis, de ander vanaf kantoor. Zo verbinden we samen op afstand.  

Volledig vitaal

Het beste van twee werelden: een online onderbreking én een les op locatie. Zo heeft iedere werknemer de keuze de les(sen) te volgen die het beste bij hem of haar past: ontspanning gegarandeerd. Natuurlijk ontvang je een mooie korting bij afname van het Volledig Vitaal pakket.

Les op Locatie

Een yogales op locatie, gewoon op kantoor. Bij mooi weer kunnen we natuurlijk uitwijken naar buiten. Een les op locatie duurt 60-75 minuten. Het voordeel van een fysieke les is dat werknemers makkelijker hun vragen kunnen stellen en de docent ze in de houdingen fysiek kan ondersteunen. Een uitdagende les in sportkleding of juist laagdrempelig en in werkkleding te volgen. Hebben de werknemers behoefte aan bewegen, rustig ademen en/of te mediteren? De les wordt op maat geschreven, zodat ze helemaal tot rust kunnen komen. Voor materiaal wordt gezorgd. 

Aanbod

ONLINE ONDERBREKING

15-30 minuten online les
35
 • Tijd: 15-30 minuten
 • Locatie: Online
 • Aantal medewerkers: 100

VOLLEDIG VITAAL

Combineer Online Onderbreking én Les op Locatie
170
150
 • Bespaar € 20
 • Tijd Online Onderbreking: 15-30 minuten
 • Tijd Les op Locatie: 60-75 minuten
 • Locatie: online en op kantoor
 • Aantal medewerkers online: 100
 • Aantal medewerkers op kantoor: 15
BESTE KOOP

LES OP LOCATIE

60-75 minuten Les op Locatie
135
 • Tijd: 60-75 minuten
 • Locatie: op kantoor
 • Aantal medewerkers: 15

Werkkostenregeling

Bedrijfsyoga valt onder de werkkostenregeling (WKR), waardoor u bedrijfsyoga onbelast aan uw medewerkers kunt aanbieden. Lees meer over de voordelen van de WKR regeling en bespaar. 

Dit is nog niet alles..

Koop je dit jaar (2022) nog een Online Onderbreking of een Volledig Vitaal pakket? Dan ontvang je een extra Online Onderbreking helemaal gratis!

Wat anderen zeggen

Dutchess Advise group
Dutchess Advise group
Lees verder
We hebben gekozen voor het pakket "Volledig Vitaal". De medewerkers waren razend enthousiast en gaven aan zich fitter te voelen na een les. Loes is erg professioneel en geeft alternatieven en opties voor alle medewerkers, zodat iedereen op een prettige manier mee kan doen. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel, Loes!

Hoi, mijn naam is Loes!

Mijn missie is yoga over te brengen op een nuchtere en laagdrempelige manier. Door mijn jarenlange ervaring weet ik houdingen aan te passen aan het lichaam in plaats van andersom. Op deze manier kan iedereen zonder pijn (en frustratie) aan een yogales meedoen. 

Ik heb de vierjarige Raja Yoga Opleiding in Amsterdam Ransdorp gevolgd en een opleiding tot Yoga Instructeur van het NOC*NSF. 

ADEM IN & UIT -Met beide voeten op de kantoorvloer!

Wat levert mij dit op?

Bedrijfsyoga kan meerdere voordelen hebben: 

 • verbeterde focus en concentratie,
 • lager ziekteverzuim,
 • verhoging creativiteit,
 • verminderen stress,
 • verminderen angstgevoelens,
 • verbeteren slaapkwaliteit,
 • verbeteren ademhaling,
 • minder fysieke klachten.

Veelgestelde vragen

Bij ADEM IN & UIT weet je zeker dat yogales wordt gegeven op een nuchtere en toegankelijke manier. Ik ga graag voor kwaliteit en pas de lessen aan aan de wensen en behoeften van de medewerkers. Yogales op maat dus!

Daarnaast heb ik jaren gewerkt in de financiële dienstverlening en weet ik uit ervaring hoe hoog de werkdruk kan oplopen. Daarom geef ik je werknemers de handvatten die ze kunnen gebruiken ten tijde van werkdruk. 

Het is logisch dat dit zo aanvoelt, want als je druk bent knal je even door, toch? Het is bewezen dat beweging zorgt voor: ruimte in het hoofd, je wordt productiever en levert het positiviteit op. Bedrijfsyoga levert eigenlijk tijd op!  

“Mediteer iedere dag 20 minuten, tenzij je daar geen tijd voor hebt dan een uur.”
-Zen gezegde

Zodra je weet wat je je werknemers wil aanbieden, kunnen we de lessen in overleg inplannen wanneer het het beste uitkomt.

Uit onderzoek van TNO blijkt dat 44% van de werknemers vindt dat er maatregelen nodig zijn tegen werkstress en 38% van de werknemers ervaart hoge taakeisen.

Ieder bedrijf en iedere werknemer is anders, daarom bespreek ik van tevoren graag de wensen en behoeften. Zo kun jij als werkgever je werknemers bieden wat ze nodig hebben.

Een hardnekkig vooroordeel over yoga is dat je er flexibel voor zou moeten zijn. Als je sommige beoefenaars in soms onmogelijke houdingen voorbij ziet komen is het ook logisch dat dit vooroordeel bestaat. Het is goed om te beseffen dat lenig worden niet het doel is van yoga. Het kan wel een (fijne) bijkomstigheid zijn. Door yoga kan je dus flexibeler worden, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Dat komt van pas bij (grote) veranderingen. 

Nog zo’n hardnekkig vooroordeel, dat gelukkig steeds meer wordt losgelaten. Yoga is allesbehalve zweverig: je gaat je lichaam leren voelen, je ontdekt je grenzen en leert deze te respecteren. Daar heb je in het dagelijks leven, op de werkvloer, profijt van. Is het hebben van een druk en vol hoofd niet veel zweveriger?

Hoewel hier in het Westen de meeste yogaklassen gevuld zijn met vrouwen, wordt in India yoga juist door mannen beoefend. Voor zowel vrouwen als mannen zijn de lessen uitdagend genoeg. 

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06 524 68 535 (ook via whatsapp). Je mag ook een e-mail sturen naar: info@ademinenuit.nl 

Ja, ik gun mijn medewerkers de ontspanning van een yogales en zorg zo voor een laag ziekteverzuim