Mijn naam is Loes Hezemans. Yoga kwam ruim tien jaar geleden op mijn pad toen ik rugpijn kreeg, maar dit was medisch niet te verklaren. Ik ben toen begonnen met yoga en was meteen verkocht. Niet alleen omdat de pijn in mijn rug minder werd en op den duur zelfs verdween, maar vooral omdat ik een bepaalde rust in mijzelf vond. Na een verhuizing kwam ik bij een andere yogavorm terecht: raja yoga. Bij raja yoga is meditatie een onderdeel van de les; meer verdieping en nog meer rust.

Yoga betekent voor mij je eigen grenzen te ontdekken, leren ontspannen en dat je ook mág ontspannen. Ontspannen is juist goed voor je. Door de yogahoudingen te beoefenen bouw je spierkracht op én je wordt flexibeler; je maakt je lichaam sterker. Je krijgt een betere balans; zowel fysiek en mentaal. Door yoga ga je je lichaam weer voelen, waardoor je bewuster wordt en je houding verbetert.

In 2014 heb ik een auto-ongeluk gehad en door de gevolgen ben ik thuis komen te zitten. Uiteindelijk bleek dit een mooie kans om zelf een yoga opleiding te volgen en mijzelf verder te verdiepen en ontwikkelen in de yoga. Ik heb de vier jarige Raja Yoga Opleiding in Amsterdam Ransdorp met succes afgerond. Tevens heb ik de opleiding tot yoga instructeur niveau 3 van het NOC*NSF afgerond. Ik ben aangesloten bij het Body Mind Fit-platform. Graag deel ik yoga met jou. 

Ik hoop je snel te zien in een les!