Online yogales via zoom

Live les vanuit je eigen huis

Wil je thuis yogales volgen, maar wel die persoonlijke aandacht?

Je hebt behoefte aan meer rust en ontspanning, maar naar een fysieke yogastudio gaan komt nu even niet uit. Door online yogales via zoom te volgen heb je wél die persoonlijke begeleiding van een yogadocent. Voor, tijdens en na de les is er interactie met de docent: je kunt altijd je vragen stellen en eventuele blessures of andere ongemakken doorgeven. Het enige dat je nodig hebt voor het volgen van de les is een apparaat met internetverbinding. Kies voor online yogales bij ADEM IN & UIT voor:

Hoe werkt het?

Stap 1

Meld je aan

Maak een account aan en ontvang direct een gratis proefles!

Stap 2

Kies je yogales

Kies welke yogales je wilt volgen en reserveer.

Stap 3

Ontspan!

Volg de yogales in je eigen omgeving en kom volledig tot rust. 

Hoi! Ik ben Loes

Toen ik begon met yoga heb ik gezocht naar verschillende lessen om te volgen. Ik ben op internet gaan struinen en probeerde lessen uit die iemand had opgenomen en op YouTube had gezet. Handig en super leuk natuurlijk! Maar ik miste het persoonlijke contact. Want hoe moest ik een houding aanpassen? En kan dat wel zomaar? En wat ‘moest’ ik nou voelen? 

Een paar jaar geleden heb ik door een auto-ongeluk een whiplash opgelopen. Hierdoor was ik soms best angstig geworden om bepaalde houdingen uit te voeren. Had zo’n opgenomen les nog wel zin als ik de helft oversloeg? Ik vond het maar lastig. 

Hierdoor weet ik hoe fijn het is als een yogadocent op de hoogte is van eventuele blessures en ongemakken. Je kunt daarom altijd voor de les een afspraak inplannen om kennis te maken met mij en eventuele ongemakken te vertellen. Tijdens de les houd ik daar natuurlijk rekening mee. Zo ervaar je live online yogales vanuit je eigen omgeving, maar mét persoonlijk contact!

Ik heb een 4-jarige Raja Yoga Opleiding en de opleiding tot Yoga-instructeur van het NOC*NSF gevolgd. Ik ben aangesloten bij het Body Mind Fit platform. 

Zie ik je snel in de les?

Livestream yogadocent via zoom
Live Yogales voordelen ADEM IN & UIT

Voordelen yoga

Wat anderen zeggen