Lesrooster

update: vanaf 1 juli worden er weer fysieke lessen gegeven in buurtcentrum de Brink. Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen wordt de donderdagavond opgedeeld in twee groepen. 

Tot die tijd kun je iedere dinsdag- en donderdagavond 20:00-21:30 online yogales via Skype volgen. 

Tot in juli!

Liefs, Loes

Dinsdagavond 20:00 – 21:30 
Locatie: buurtcentrum de Brink (Griend 33-07). Bij winkelcentrum Kamp. De ingang is bij de parkeerplaats en Albert Heijn. Na binnenkomst ga je linksaf, loop rechtdoor door de lounge en de ruimte is recht voor je. 

Donderdagavond 19:15 – 20:30 en 20:45-22:00
Locatie: buurtcentrum de Brink (Griend 33-07), bij winkelcentrum Kamp. De ingang is bij de parkeerplaats en Albert Heijn. De ruimte is na binnenkomst direct rechts. Lees meer.

Algemene informatie

Een les duurt 75 minuten. We beginnen met de asana’s (yogahoudingen), daarna volgt een meditatie en een liggende ontspanning. Draag tijdens de les kleding waar je makkelijk in kunt bewegen. Yogamatten, meditatiekussens en dekens zijn aanwezig op de yogaschool.

*

Een proefles is gratis en vrijblijvend. Het reserveren van een proefles wordt, in verband met beschikbaarheid, in overleg ingepland. Ook een losse yogales wordt, in verband met beschikbaarheid, in overleg ingepland. Tenzij je daarvoor al een strippenkaart hebt aangeschaft, dan blijft jouw plek gereserveerd. Geef dit tijdig aan als je hier gebruik van wil maken.

Indien je voor een strippenkaart kiest wordt er een plekje voor je gereserveerd. De geldigheidsduur van je pakket is afhankelijk van de grootte van de strippenkaart. Kies je bijvoorbeeld voor strippenkaart 6, dan is deze 9 weken geldig. Gaat de yogales niet door, door bijvoorbeeld ziekte van de docent, dan wordt de geldigheidsduur verlengd. Hetzelfde geldt voor de andere strippenkaarten.

Een privéles wordt ook in overleg ingepland. Dit kan ook op locatie gegeven worden, dan reken ik €15,- extra. Daar bovenop komt eventuele kilometervergoeding: binnen Lelystad (stad) reken ik geen kilometervergoeding, buiten Lelystad (stad) reken ik €0,26 per kilometer.

Het lesgeld dient voor aanvang van de les te zijn betaald. Dit kan contant of per overschrijving naar rekening NL87 RABO 0332 1538 43 ten name van L.D. Hezemans. Graag onder vermelding van de (ingangs)datum van de yogales of strippenkaart. 

 

**

Is je strippenkaart verlopen, maar heb je nog strippen over? Je kunt ervoor kiezen om die strippen tegen (bij)betaling om te zetten naar losse lessen. Je strippen gaan dus niet verloren. Je betaalt eenmalig €5,- administratiekosten plus de bijbetaling tot een losse les. Dit betekent dat je bij strippenkaart 6 €1,50 per strip bijbetaalt, bij een strippenkaart van 9 €2,50 per strip en bij een strippenkaart van 12 €3,50 per strip. Het omzetten kan éénmalig over alle overgebleven strippen. Je hebt tot drie maanden na het verlopen van de geldigheidsduur van de strippenkaart de tijd om deze om te zetten. Na omzetting zijn de losse lessen zes maanden geldig. Daarna vervallen ze. Let op! Indien je hier gebruik van maakt gelden ook de voorwaarden van een losse les: er wordt geen plek meer voor je gereserveerd. Je kunt de overgebleven strippen/losse lessen op basis van beschikbaarheid volgen. Om te weten of er een plek vrij is neem je contact met mij op: info@ademinenuit.nl of 06 524 68 535.