Lesrooster

Maandagavond 19:30 – 21:00

Woensdagochtend 9:30 – 11:00

Donderdagavond 20:00 – 21:30 

In verband met vakantie is ADEM IN & UIT van 29 juli t/m 16 augustus gesloten. (Week 31, 32, 33) op maandag 19 augustus gaan we weer van start. 

 

Algemene informatie

Een les duurt 1,5 uur. We beginnen met de asana’s (yogahoudingen), daarna volgt een meditatie en een liggende ontspanning. Ter afsluiting drinken we gezamenlijk thee. Draag tijdens de les kleding waar je makkelijk in kunt bewegen. Yogamatten, meditatiekussens en dekens zijn aanwezig op de yogaschool.

Locatie: Kamp 26 16 8225EH Lelystad
In verband met weinig parkeergelegenheid in de straat, adviseer ik je te parkeren bij Wold 11 (tegenover Coloriet). Kom je met de fiets, dan kun je de fiets onder de carport zetten.

*

Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend. Het reserveren van een proefles wordt, in verband met beschikbaarheid, in overleg ingepland. Ook een losse yogales wordt, in verband met beschikbaarheid, in overleg ingepland. Tenzij je daarvoor al een strippenkaart hebt aangeschaft, dan blijft jouw plek gereserveerd. Geef dit tijdig aan als je hier gebruik van wil maken.

Indien je voor een strippenkaart kiest wordt er een plekje voor je gereserveerd. De geldigheidsduur van je pakket is afhankelijk van de grootte van de strippenkaart. Kies je bijvoorbeeld voor strippenkaart 6, dan is deze 9 weken geldig. Gaat de yogales niet door, door bijvoorbeeld ziekte van de docent, dan wordt de geldigheidsduur verlengd. Hetzelfde geldt voor de andere strippenkaarten.

Een privéles wordt ook in overleg ingepland. Dit kan ook op locatie gegeven worden, dan reken ik €15,- extra. Daar bovenop komt eventuele kilometervergoeding: binnen Lelystad (stad) reken ik geen kilometervergoeding, buiten Lelystad (stad) reken ik €0,26 per kilometer.

Het lesgeld dient voor aanvang van de les te zijn betaald. Dit kan contant of per overschrijving naar rekening NL87 RABO 0332 1538 43 ten name van L.D. Hezemans. Graag onder vermelding van de (ingangs)datum van de yogales of strippenkaart.